Kuinka pesen auton oikea oppisesti? - Passioncars.fi

Kuinka pesen auton oikea oppisesti?

Tiedätkö sen tunteen, kun astut ulos talostasi ja naapurisi huokaisevat ihailusta nähdessään autosi? Se ei ole sattumaa. Se on oikeaoppinen autonpesu.

Olen toiminut autonhoitoalalla jo 20 vuotta, ja voin kertoa sinulle, että auton peseminen on taitolaji. Ensimmäinen sääntö: Älä koskaan aloita pesemistä suorassa auringonpaisteessa. Kuuma pinta saa saippuan kuivumaan liian nopeasti ja jättää rumia jälkiä. Valitse mieluummin varjoisa paikka.

Seuraava askel on valita oikeat välineet. Älä turhaudu halvasta pesuharjasta, joka voi naarmuttaa maalipintaa. Käytä pehmeää pesusientä tai, vielä parempi, mikrokinnas. Ja tietenkin, oikea pesuaine on tärkeä itse suosin PURE:EST tuotteita. Valitse laadukas autonpesuaine, joka ei vahingoita maalipintaa.

Ennen pesun aloittamista huuhtele auto huolellisesti painepesurilla tai letkulla. Poista ensin irtolika ja pöly, jotta et naarmuta maalipintaa pesun aikana.

Valmista itsellesi kaksi ämpäriä jossa on kädenlämpöistä vettä. Varmista, että ne ovat liasta ja hiekasta puhtaita. Annostele pesuainetta 1,5 korkillista yhteen ämpäreistä.

Nyt itse pesu. Kastele auto huolellisesti, alhaalta ylöspäin. Vältä pyörimisliikkeitä - liiku rauhallisesti ja varovaisesti. Käytä pesusientä tai kinnasta ja liikuta sitä yhdensuuntaisesti auton pinnalla. Muista, että olet kuin taiteilija, joka luo mestariteoksen.

Kun auto on puhdas, huuhtele se perusteellisesti. Älä unohda vanteita ja lokasuojia.

Lopuksi, kuivaa auto mikrokuituliinalla tai pehmeällä pyyhkeellä. Jätä se kiiltämään ja häikäisemään naapurisi.

Joten, kun seuraavan kerran puhdistat autosi, muista nämä vinkit. Auton peseminen voi parhaillaan olla terapeuttinen kokemus kun se on suoritettu varmoin ottein, mutta se on myös hauskaa! Ja jos tarvitset laadukkaita pesuaineita ja välineitä, vieraile verkkokaupassamme. Terapeuttisia hetkiä auton pesuun!

Takaisin blogiin